Diensten

WordPress Hosting

Daarom WP hosting

Websitebezoekers haken af als jouw WordPress website te lang moet laden en dat zal je (potentiële) klanten kosten. Ook Google geeft de voorkeur aan snelle websites. De zoekmachine laat de snelheid van jouw website zelfs meewegen in de ranking. WordPress hosting speelt hierin een belangrijke rol en bepaalt grotendeels het succes van jouw WordPress website.

Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar je je website kunt plaatsen en je bestanden, foto’s en andere documenten kunt opslaan. De keuze van de hosting voor jouw website is afhankelijk van de functionaliteiten van jouw WordPress website. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem voornamelijk in de omvang van opslag en gebruik.

Meest complete hosting

WordPress hosting is bij ons meer dan alleen zorgen dat jouw WordPress website draait op de server. Bij ons draait het om snelheid, veiligheid en support bieden. Wij bieden een installatieservice waarmee WordPress automatisch voor je wordt geïnstalleerd. Zo hoef jij je niet helemaal te verdiepen in het installatieproces, maar kan jij je meteen focussen op het bouwen van je website. Daarnaast biedt onze servicedesk altijd ondersteuning als je tegen problemen aanloopt met de ontwikkeling van je WordPress website.

Veel gestelde vragen over WordPress Hosting

Met snelle hosting kan je beter presteren in Google en zullen bezoekers op je website minder snel afhaken.

WordPress hosting is bij ons snel en voorzien van e-mail en gratis SSL certificaat. Hosting zit hier inbegrepen in het ‘premium’ pakket. Hierbij verzorgen wij voor jou ook website onderhoud en beveiliging.

De kosten voor hosting beginnen vanaf € 10,- per maand. Hiervoor krijg je super snelle en veilige hosting met gratis SSL certificaat en toegang tot je eigen beheerdersomgeving.

Bij al onze hosting zit een gratis SSL certificaat inbegrepen voor een beveiligde HTTPS verbinding.

Bij het afsluiten van hosting in het ´premium onderhoudspakket´ krijg je toegang tot de FTP via een directadmin omgeving met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier kan je domeinen beheren. Over onderhoud en beveiliging heb je geen zorgen, want dit doen wij voor jou.

Hosting is onderdeel van het ‘premium’ pakket inclusief o.a. website onderhoud en beveiliging. Hier kan je één WordPress website onderbrengen. Wil je meerdere domeinen onderbrengen? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Wij kunnen helpen met alle vragen rondom WordPress. Verhuizing, onderhoud, optimalisatie en meer. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Genoeg om 1 WordPress website te hosten. Een gemiddelde WordPress website is 350mb. Wij bieden 2GB webruimte met ongelimiteerd (fair-use) dataverkeer.

Je kunt tot 10 e-mailadressen toevoegen aan je pakket.

We hebben geen webhostingpakketten. Deze dienst is een onderdeel van een onderhoudspakket. Wel kun je in overleg limieten ophogen naar wens tegen een gereduceerd tarief.

© WordPressOnderhoud.nl | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex