Diensten

WordPress Gehackt

Het kan een ieder overkomen: een gehackte website. Wij zijn gespecialiseerd in het hackvrij maken van WordPress websites. Wacht niet te lang en kom direct in actie! Vul het formulier in en we nemen zo spoedig contact met je op. Herkenbare situaties:

Vreemde teksten worden op de webstie getoont

Inloggen lukt niet meer met de bekende gegevens

De website is besmet, bijv. met angstaanjagende afbeeldingen

Snel weer online?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen tijdens werktijden binnen 3 uur contact met je op!

WordPress Hackvrij maken

Als je website gehackt is kan je klanten en dus omzet mislopen. Dit wil je voorkomen. Als je website is gehackt ontstaat er vaak stress en paniek. Niet de ideale staat om goed te anticiperen op deze situatie. Geef het daarom uit handen en laat het ons voor je oplossen! We begrijpen als geen ander dat je zo snel mogelijk weer hackvrij wil zijn, daarom helpen wij jou binnen 24 uur.

Hoe herstellen wij jouw gehackte website?

Allereerst stellen we het probleem vast en inventariseren we de schade. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een volledige back-up van je WordPress bestanden, thema’s, plug-ins, database en uploads. Zo voorkomen we dat al je waardevolle content op je website verloren gaat. Vervolgens verschonen we de code van je website en zorgen we ervoor dat virussen, malware en andere troep verwijderd wordt.

Om een hack in de toekomst zo veel mogelijk te verkleinen wijzigen we de wachtwoorden van alle beheerders van de WordPress website. Voordat je website weer veilig live kan voeren we nog een virusscan uit. Tot slot doen we de allerlaatste test en zorgen we ervoor dat je van eventuele blacklists wordt verwijderd. Nu is je website helemaal hackvrij en kan je weer over tot de orde van de dag.

Beveiligen tegen hackers

Om jouw website tegen hackers te beschermen is het verstandig om bij voorbaat al de nodige beveiligingsmaatregelen te nemen. Onderstaande volgt een overzicht met enkele aandachtspunten:

  1. Wijzig je gebruikersnaam na de installatie of als je nog gebruik maakt van ‘’admin’’ in je gebruikersnaam. Admin is de meest voorkomende gebruikersnaam in WordPress en dat maakt het kwetsbaar.
  2. Verander je wachtwoord en kies voor een sterk en onvoorspelbaar wachtwoord. Maak gebruik van cijfers, hoofdletters en tekens.
  3. Installeer een security plug-in. Er zijn verschillende plug-ins die zorgen voor beveiligingsscans, kwetsbaarheid rapportages, audit logs, veiligheidstips, blacklist monitoring, login masking en nog veel meer.
  4. Zorg voor een goede firewall en antivirussoftware.
  5. Doe regelmatig updates en maak geen gebruik van plug-ins en thema’s die langer dan een jaar niet zijn ge-update.
  6. Wees voorzichtig tijdens het surfen en klik niet op spam-of phishing links. Via deze links kun je namelijk malware binnenhalen.

Veel gestelde vragen over WordPress Gehackt

Slechte beveiligingsmaatregelen is de belangrijkste oorzaak. Hackers maken gebruik van andere websites voor plezier en macht. Ongewenste pop-ups en reclames op je website. Website offline of omgeleid naar andere websites. De belangrijkste vraag is, hoe kan je dit voorkomen? Wij bieden de oplossing.

Er zijn eindeloos mogelijkheden. Dit kan via een installatie of update aan een thema of plug-in. Via een e-mail, hosting of andere website.

Als je ongewenste reclame uitingen ziet op je website, dan ben je hoogstwaarschijnlijk gehackt. Zelfs al ervaar je dit zelf nog niet, kan het nuttig zijn om een analyse te laten uitvoeren en je website optimaal beveiligd te hebben.

Door te zorgen dat je weet wat je precies doet. Een thema of plug-in updaten of installeren is lang niet zo onschuldig als het lijkt. Zorg dat je WordPress onderhoud en beveiliging uitbesteed aan een vertrouwde partij.

In sommige gevallen kan je zelf proberen een poging te wagen door een backup te installeren. Als dit niet werkt, zijn verdere stappen nodig. Wij kunnen je hierbij helpen.

De kosten zijn afhankelijk aan complexiteit en spoed. Tarieven starten vanaf € 140,-. Wil je met hoge spoed geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.

Zodra we een aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Daarna doen we een inschatting voor de benodigde tijd. Doorgaans is het binnen 24 uur opgelost.

Door de juiste maatregelen te nemen kan je beschermd zijn tegen hackers. Zorg dat je weet wat je doet als je een WordPress thema of plug-in installeert / bijwerkt. Besteed WordPress beveiliging uit, zodat je preventief beschermd bent.

© WordPressOnderhoud.nl | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex