Diensten

WordPress SEO

Group 12

Groeien begint bij goede SEO. Wij weten hoe dit werkt en hoe jouw website kan groeien in zoekmachines als Google. Ads biedt direct resultaat, maar wanneer je daarmee stopt ben je verdwenen, terwijl jouw website door SEO op langer termijn een stabiele plaats krijgt in bijv. de top 10!

  • Gratis zoekverkeer op naar jouw website
  • Rendabeler en zekerder t.o.v. adverteren (SEA)
  • Wij kennen de optimalisatie trucs om te ranken

WordPress SEO

Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het optimaliseren van WordPress websites voor de gratis zoekresultaten van Google. Wanneer een gebruiker van Google een zoekwoord gebruikt dat een relatie heeft met jouw bedrijf, wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten staan. Dit wil elk bedrijf in jouw branche. Daarom is een concurrerende SEO strategie het startpunt voor succes. Hierdoor krijg je meer naamsbekendheid, relevante bezoekers en verkopen. Google is de belangrijkste zoekmachine met dagelijks miljoenen gebruikers en potentiële klanten voor jouw WordPress website of webshop. Bekijk alle voordelen van WordPress SEO.

  1. Met SEO investeer je in duurzame groei.
  2. Behaal meer rendement uit de gratis zoekresultaten.
  3. Meer relevante bezoekers op je website.
  4. Meer leads, omzet en terugkerende klanten.
  5. Een methode dat jarenlang geld kan blijven opleveren.
  6. Inspelen op trends en ontwikkelingen binnen Google.

WordPress specialisten

Wij zijn specialisten in WordPress en bieden een totaalpakket aan diensten, waaronder: onderhoud, beveiliging, hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO) en nog veel meer! Op deze manier kunnen wij helpen met alle vraagstukken rondom SEO en WordPress. Magento, WordPress of een custom Content Management Systeem. Welk CMS je ook gebruikt het principe van SEO blijft hetzelfde. Het grote verschil ligt in de toepasbaarheid van optimalisaties en verbeterpunten. Elke CMS heeft haar eigen aandachtspunten en functionaliteiten. Daarom is het belangrijk dat je SEO laat doen aan een WordPress website door SEO specialisten in WordPress.

Hoger in Google

Google hanteert ontelbaar veel factoren die de posities van een website in Google bepalen. Dit is geen magie of truc, maar een bewezen methode om hoger in Google te komen. Autoriteit, reputatie en online sociale interactie is hierbij een belangrijk onderdeel voor off-page SEO. Dit zijn externe factoren. Daarnaast zijn er een aantal on-page factoren, zoals het technische aspect van de website en content. Denk hierbij aan de structuur van je website, permalinks, snelheid, mobiele bruikbaarheid, micro data, content en context. Met SEO optimaliseren wij de website en elke pagina, zodat jouw WordPress website beter gaat presteren in de zoekresultaten van Google met de zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Op deze manier ben je relevant voor bezoekers van Google en maak je van bezoekers betalende klanten.

Onze laatste blogartikelen over WordPress SEO

Hotjar in je WordPress website gebruiken

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Ben je bezig met het optimaliseren van je website? Dan moet je je pijlen op je bezoekers richten, maar wát doen de bezoekers precies op je website? Dat weet je pas als je gebruik van Hotjar maakt. Met Hotjar ben je in staat om een heatmap van je website te maken; je ziet hierbij precies waar bezoekers wel én niet klikken. Zeker in het afgelopen jaar is Hotjar erg populair geworden. Dit komt vooral doordat meer en meer marketeers in proberen te spelen op het brein van de bezoekers. Maar, wat doet dit brein precies? Wat denkt het brein precies?...

Lees dit artikel

UTM Codes aanmaken

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Wil je graag de resultaten van je marketing campagnes meten? Als je een WordPress website hebt, is het aan te raden om van UTM codes gebruik te maken. UTM codes aanmaken en inzetten is gelukkig geen hogere wiskunde, dankzij het stappenplan in dit artikel. Voordat we bespreken hoe je UTM codes kunt maken, kijken we eerst naar deze codes. Want, wat zijn UTM codes nou precies? Je kunt dit eigenlijk zien als een korte tag die je aan het einde van een URL plaatst. Op het moment dat iemand op deze URL klikt, wordt de betreffende tag naar Google Analytics...

Lees dit artikel

Top WordPress SEO Plugins

Leestijd: ± 5 min. Moeilijkheid:

Voor elke website-eigenaar is het zaak om met SEO aan de slag te gaan. Hiermee optimaliseer je je website, waardoor je website hoger in Google terecht komt. Voor deze optimalisatie kun je het beste kiezen uit één van de volgende drie plugins: Yoast SEO, The SEO Framework of SEOPress. Is het nou aan te raden om specifiek van een WordPress SEO plugin gebruik te maken? Dat hangt enigszins van je eigen kennisniveau af. Heeft WordPress geen geheimen meer voor je? En weet je precies hoe je een website kunt optimaliseren? Dan doe je er verstandig aan om zelf met SEO...

Lees dit artikel

Veelgestelde vragen over WordPress SEO

De organische zoekresultaten zijn de gratis zoekresultaten in Google. Dit staat in tegenstelling tot betaalde zoekresultaten (Google Ads). Hiervoor betaal je per klik en verdwijn je direct als je stopt met betalen. Met SEO investeer je in duurzame groei en zijn posities gratis!

Heel Nederland maakt gebruikt van Google en andere zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf optimaal zichtbaar is in de gratis zoekresultaten van Google, met zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Meer naamsbekendheid, bezoekers en omzet zijn de belangrijkste voordelen. Met SEO investeer je in duurzame groei dat jarenlang geld kan blijven opleveren.

Met lokale SEO optimaliseren wij jouw website voor specifieke locaties. Bijvoorbeeld. Je hebt een advocatenkantoor in centrum Amsterdam. Natuurlijk wil je landelijk vindbaar worden, dit wil elk advocatenkantoor in Nederland. Met lokale SEO begin je met optimalisatie voor Amsterdam. Op deze manier ben je super relevant en behaal je sneller rendement.

E-commerce SEO is speciaal toegespitst op webshops gebouwd in WordPress of WooCommerce. Een webshop bevat doorgaans meer technische uitdagingen, zoals het omgaan met category pages, product pages, faceted navigation en meer.

Linkbuilding is het proces waarin wij zorg dragen dat jouw WordPress website op andere relevante websites komt te staan. Op deze manier verkrijgt jouw website meer autoriteit, waardoor je beter gaat presteren in zoekmachines, zoals Google.

Er is meer..

Naast wordpress seo bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex