Diensten

WordPress Beveiliging

Beveiliging van WordPress

Als je een eigen website beheert dan is gehackt worden een van je grootste nachtmerries. Toch zijn maar weinig mensen bezig met de beveiliging van hun WordPress website. Vaak wordt gedacht dat het alleen maar andere mensen overkomt. Als je dan toch gehackt blijkt te zijn dan is het kwaad al geschied en ben je te laat. Wees dus verstandig en bespaar jezelf al deze ellende.

Hackers zijn niet op zoek naar de populairste websites met het meeste verkeer, maar naar websites met beveiligingsgaten. Hackers houden van websites met zwakke wachtwoorden, websites die draaien op verouderde versies van WordPress, thema’s of plugins. Er zijn verschillende redenen voor hackers om hun werk te doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jouw website gebruiken om jouw bezoekers om te leiden naar andere websites waarmee ze geld verdienen, of maken ze gebruik van jouw website om via jouw server spam mail te versturen.

Beveiligd tegen hackers

Hoe kun je nou een hack op je WordPress website voorkomen? Onderneem in ieder geval stappen die mogelijk zijn in het CMS van WordPress zelf: installeer een beveiligingsplugin en stel deze in op de juiste manier. Verander vervolgens je gebruikersnaam en je wachtwoord. Een gebruikersnaam met ‘’admin’’ is kwetsbaar omdat het al door veel andere WordPress gebruikers wordt gebruikt. Kies ook voor een sterk wachtwoord met verschillende letters, cijfers en andere tekens. Verwijder vervolgens alle inactieve plugins en thema’s en zorg ervoor dat je altijd de laatste updates uitvoert. Updates bevatten namelijk belangrijke beveiligingsoplossingen waarmee lekken worden gedicht. Vind je het allemaal nogal ingewikkeld of weet je niet hoe je jouw website kan beveiligen op server-niveau? Laat het er niet bij zitten en besteed de totale beveiliging van jouw website uit aan ons! Wij zijn gespecialiseerd in het hackvrij maken, maar óók houden, van jouw WordPress website.

Veel gestelde vragen over WordPress Beveiliging

Met WordPress website beveiliging ben je verzekerd van een veilige website en ben je preventief beveiligd tegen hackers. Toch gehacked? Wij lossen het voor je op.

Het belangrijkste voordeel is dat je verzekerd bent van een veilige website tegen hackers. JIj hebt er geen omkijken, wij doen het werk en zorgen dat je website preventief beveiligd is.

Een gebruikersnaam en wachtwoord voor je hosting en CMS is het startpunt. Dit is slechts een klein onderdeel van beveiliging. Er zijn veel meer belangrijke aspecten waar je op moet letten. Wij nemen dit volledig uit handen, zodat je preventief beschermd bent.

Je website(s) preventief beveiligen met het ‘premium’ pakket. Hiermee ben je beveiligd tegen hackers en ongewenste activiteiten. Ben je toch gehackt? Wij lossen het voor je op.

WordPress beveiliging is onderdeel van het ‘premium’ pakket. De kosten hiervoor zijn € 60,- per maand. Het is een alles-in-1-pakket, waarbij wij alle zorgen uit handen nemen. Wij dragen zorg voor beveiliging, hosting, onderhoud en nog veel meer. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

© WordPressOnderhoud.nl | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex